Hur Arkeobild kan hjälpa dig

 

Illustrationer och innehållsförmedlande grafik

Behöver du en bild som säger så mycket mer än ord? Vill du levandegöra dina texter? Du har en idé och vi kan tillsammans komma fram med en bild som du blir nöjd med.

 

Du kanske ska skriva en bok eller en avhandling, du kanske behöver en snygg tabell eller behöver visualisera en arbetsprocess som ska presenteras i en powerpointpresentation?

 

Jag ritar även kartor och planer, snyggar till tabeller och diagram och förbereder för tryck. Jag målar tavlor och teckningar för hand, men kan också rita i datorn i program som Illustrator och Photoshop. Jag är expert på att omvandla analogt bildmaterial till digital form. Exempel på det kan vara en karta som ska ritas om med ny information.

 

Programmen jag använder mest är Illustrator, Photoshop och InDesign. Som hjälpmedel har jag en Wacom Intuos4. Ofta tecknar jag för hand också. Jag har många års erfarenhet av att omarbeta och rita kartor för att få fram viktig information.

 

Grafisk form och layout

Behöver du hjälp med formgivning eller layout av en bok, avhandling, artikel eller liknande? Jag hjälper dig gärna med detta, samtidigt som jag kan göra omslaget till boken och även rita eller redigera bilder, kartor eller diagram som ska vara med.

 

Jag sköter kontakten med tryckeriet.

 

Jag arbetar med grafisk produktion av olika typer av rapporter och publikationer. Broschyrer, produktblad och manualer kan utformas enligt önskemål.

 

Om du vill ha redigering av Wordrapporter kan jag även göra den typen av arbeten.

 

Begär offert via arkeobild@telia.com nu!

Kontakta Arkeobild

arkeobild@telia.com

Baldersvägen 7

182 35 Danderyd

08-755 40 51

073-9843731

© 2015 Arkeobild. All rights reserved.